ინგრედიენტები:
კარაქი – 125 გრ,
შაქარი 100 გრ,
თაფლი – 125 გრ,
კვერცხის ცილა — 1 ცალი,
ფქვილი – 375 გრ,
ჯანჯაფილი – – 50 გრ,
დარიჩინი – ½ ჩაის კოვზი,
მუსკატის კაკალი – ½ ჩაის კოვზი,
შაქრის გლაზური – მოსართავად.
მომზადების წესი: ღუმელი 180 გრადუსამდე გავახუროთ. კარაქი შაქართან ერთად დავამიქსეროთ. თაფლი, კვერცხის ცილა დავუმატოთ და კარგად ავთქვიფოთ. შემდეგ ფქვილი, გახეხილი ჯანჯაფილი, სოდა და დარიჩინი დავუმატოთ. ცომი მოვზილოთ და ნახევარი საათით მაცივარში მოვათავსოთ. ბოლოს კი ფორმებში მოვათავსოთ და გამოვაცხოთ.