ინგრედიენტები: ქათმის ხორცი 100გრ, თხელი ლავაში, ყველი „გაუდა“ 20 გრ, ხახვი 20გრ, წითელი ბულგარული 40გრ, ქინძი 100გრ, ზეთი 50მლ, მარილი, მწარე წიწაკა.
მომზადების წესი: ქათმის ფილე, ბულგარული, ხახვი, ქინძი, მწარე წიწაკა, დავჭრად წვრილ კუბიკებად, მოვშუშოთ და გადავიტანოთ ტორტილას თხელ პურზე მოვაყაროთ ყველი და დავბრაწოთ ტაფაზე. დავჭრათ ნაჭრებად.
რესტორანი „ვაინშტეფანი“ – ალ.ყაზბეგის 27