ინგრედიენტები:
გოგრა – 300 გრ.
ნიორი – 20 გრ.
ქინძი – 50 გრ.
ხახვი – 30 გრ წყალი – 200 გრ .
დაფნის ფოთოლი, მარილი და პილპილი გემოვნებით.
მომზადების წესი: გოგრა კუბებად დავჭრათ და მოვხარშოთ. ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვშუშოთ. როდესაც გოგრა დარბილდება, ხახვი, მარილი, წიწაკა, ნიორი დავუმატოთ და დავაბლენდეროთ. თუ მასა სქელი მოგეჩვენებათ, შეგიძლიათ ადუღებული წყლით გაათხელოთ.
Next Post
სხვა სიახლეები