ჩისქეიქი

ინგრედიენტები: კარაქი -1 ჭიქა, ყველი მასკარპონე -225 გრამი, შაქარი -1½ ჭიქა, კვერცხი -5 ცალი, ნაღები – 2 ჭიქა, ფქვილი- 1½ ჭიქა, ვანილი.
მომზადების წესი: ღუმელი 175°-მდე გავაცხელოთ და თუნუქს ცხიმი წავუსვათ და ფქვილი. მოვაყაროთ. კარაქი, მასკარპონე და შაქარი ერთმანეთს შევურიოთ. სათითაოდ კვერცხები დავუმატოთ და თან ვურიოთ. ბოლოს ნაღები, ფქვილი და ვანილის დავუმატოთ. ჩიზქეიქის მასა ფორმაში ჩავასხათ და ღუმელში 1 საათით შევდგათ. შემდეგ ოთახის ტემპერატურაზე გავაციოთ და ბოლოს კი მაცივარში შევდგათ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები