გამომცხვარი სპაგეტი ძეხვით

ინგრედიენტები:

სპაგეტი 340 გრ;
ძეხვი 400 გრ;
პეპერონი 60 გრ;
პამიდვრის პიურე 700 გრ;
გახეხილი ყველი 300 რ.
მომზადების წესი: სპაგეტი მოვხარშოთ. ტაფაზე ძეხვი და პეპერონი შევწვათ. სპაგეტი გადავწუროთ და გადავიტანოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, მოვაყაროთ ძეხვი და მოვასხათ პამიდვრის პიურე, დავამატოთ პეპერონის ნახევარი და მოვაყაროთ ყველი. ზემოდან დარჩენილი პეპერონიც დავამატოთ. გამოვაცხოთ 30 წუთი 170 გრადუსზე.

კომენტარები

სხვა სიახლეები