საახალწლო ფიფქები ინგრედიენტები

კვერცხის ცილა – 3 ცალი,
შაქარი – 150 გრ,
მარილი – ¼ ჩაის კოვზი,
ოქროსფერი საკონდიტრო მოსართავი- გასაფორმებლად.
მომზადების წესი: კვერცხი ცილა მარილთან ერთად გათეთრებამდე ავთქვიფოთ. შემდეგ ნელ-ნელა შაქარი დავუმატოთ. საცხობ ქაღალდზე ფიფქი დავხატოთ. ქაღალდი ჟარონაზე მოვათავსოთ. მიღებული მასა საკონდიტრო მოსართავში მოვათავსოთ და ქარალდზე დახატული ფიფქი მოვხატოთ. შემდეგ საკონდიტორო მოსართავით მოვრთოთ და ღულემში 100 გრადუსზე 40-50 წუთით მოვათავსოთ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები