ლეჩო

 ინგრედიენტები:
წითელი ბულგარული წიწაკა – 1 კგ.
ხახვი – 5 ცალი,
სტაფილო – 700 გრ.
რბილი პომიდორი – 1 კგ.
წიწაკის მარცვლები – 1 ჩ/კ.
დაფნის ფოთოლი – 2 ცალი,
მარილი, წიწაკა.
მომზადების წესი: დაჭრილი ბოსტნეული დაბალ ცეცხლზე მოვთუშოთ, პომიდორი დავაბლენდეროთ. მიღებული მასა ერთმანეთში ავურიოთ და დაბალ ცეცხლზე დავდგათ. ბოლოს უკვე მზა კერძს წიწაკა და მარილი გემოვნებით მოვაყაროთ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები