იტალიური ღვეზელი

ინგრედიენტები:
✔ ცომი – 1 საშუალო გუნდა
✔ ლორი – 250 გ
✔ ძეხვი სალიამი – 200 გ
✔ ყველი პროვოლონე – 4-5 ფირფიტა
✔ მოცარელა – 200 გრამი
✔ზეითუნის ზეთი

მომზადების წესი: ცომი გავაბრტყელო თ და ოთხკუთხედის ფორმა მივცეთ.
ცომზე ჯერ ლორისა და სალიამის ფირფიტები დავალაგოთ, შემდეგ – პროვოლონეს ფირფიტები და დაჭრილი ან გახეხილი მოცარელა. ცომი რულეტივით გადავახვიოთ და გვერდები შევუკეცოთ. ზემოდან ზეითუნის ზეთი გადავუსვათ და ღუმელში 20-25 წუთი გამოვაცხოთ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები