იტალიური რიზოტო სოკოთი

ინგრედიეტები:
ხახვი – 2 თავი;
ნიორი – 2 კბილი;
თეთრი ღვინო – 500 მლ;
კარაქი – 50 გრ;
ბრინჯი – 150 გრ;
სოკო – 100 გრ;
ზეითუნის ზეთი – 20 მლ.
მომზადების წესი:
ბრინჯი მოვხარშოთ. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და ზეითუნის ზეთში მოვდაღოთ. დავუმატოთ ბრინჯი და ღვინო.
ცალკე ტაფაზე შევწვათ სოკო და დავუმატოთ კარაქი. ბოლოს ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში ავურიოთ და ცოტა ხნით ცეცხლზე დავტოვოთ. დავუმატოთ მარილი გემოვნებით და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი. ბოლოს მოვასხათ და ნაღები.

კომენტარები

სხვა სიახლეები