ლეჩო

ინგრედიენტები: წითელი ბულგარული წიწაკა – 1 კგ. ხახვი – 5 ცალი, სტაფილო – 700 გრ. რბილი პომიდორი – 1 კგ. წიწაკის მარცვლები – 1 ჩ/კ. დაფნის ფოთოლი – 2 ცალი, მარილი, წიწაკა.
მომზადების წესი: დაჭრილი ბოსტნეული დაბალ ცეცხლზე მოვთუშოთ, პომიდორი დავაბლენდეროთ. მიღებული მასა ერთმანეთში ავურიოთ და დაბალ ცეცხლზე დავდგათ. ბოლოს უკვე მზა კერძს წიწაკა და მარილი გემოვნებით მოვაყაროთ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები