შემადგენლობა:
სალათის ფოთლები-0.0130 გრ; სირლონი 0.0200 მგ; წითელი ბულგარული წიწაკა 0.075გრ; მწვანე ბულგარული წიწაკა 0.075გრ; სტაფილო 0.060 გრ; პომიდორი „ჩერი“ 0.040გრ;
მომზადების წესი:
სოუსი: კვერცხის გული 1ცალი; ლიმნის წვენი 0.025 გრ; ვორჩესტერი 0.03 გრ; სოიოს სოუსი 0.02გრ; ყურძნის ზეთი 0.013გრ; მდოგვი 0.01გრ; თხილის ზეთი 0.03გრ; ზეითუნის ზეთი 0.020გრ; პარმეზანი 0.04 გრ; დორბლიუ 0.013 გრ;
ეს ყველაფერი ავთქვიფოთ ბლენდერში, რომ მივიღოთ სოუსი. სირლონი,ბულგარული წიწაკა და სტაფილო დავჭრად გრძლად და პომიდორ „ჩერისთან“ ერთად გრილზე შევწვათ. სალათის ფოთლებს მოვასხათ მომზადებული სუსი და ავურიოთ. გადმოვიღოთ თეფშზე, ზემოდან შემოვალაგოთ შემწვარი ბოსტნეული და ხორცი.
რესტორანი „ვაინშტეფანი“ – ალ.ყაზბეგის 27