ინგრედიენტები:
მანგო – ½ ცალი,
შაქარი,
ან თაფლი გემოვნებით,
ვანილის ნაყინი – 250 მლ.
მომზადების წესი: მანგოს რბილობი დავაბლებდეროთ. შემდეგ შაქარი, ან თაფლი გემოვნებით ჩავყაროთ, ნაყინი დავუამტოთ და კიდევ ერთხელ ბლენდერიოთ ავთქვიფოთ.
ინგრედიენტები:
მანგო – ½ ცალი,
შაქარი,
ან თაფლი გემოვნებით,
ვანილის ნაყინი – 250 მლ.
მომზადების წესი: მანგოს რბილობი დავაბლებდეროთ. შემდეგ შაქარი, ან თაფლი გემოვნებით ჩავყაროთ, ნაყინი დავუამტოთ და კიდევ ერთხელ ბლენდერიოთ ავთქვიფოთ.