იტალიური რიზოტო სოკოთი

ინგრედიეტები:
ხახვი – 2 თავი,
ნიორი – 2 კბილი,
თეთრი ღვინო – 500 მლ,
კარაქი – 50 გრ,
ბრინჯი – 150 გრ,
სოკო – 100 გრ,
ზეითუნის ზეთი – 20 მლ.
მომზადების წესი: ბრინჯი მოვხარშოთ. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და ზეითუნის ზეთში მოვდაღოთ. შემდეგ ბრინჯი და ღვინო დავუმატოთ. ცალკე ტაფაზე სოკო შევწვათ და კარაქი დავუმატოთ. ბოლოს კი ყველა ინგრედიენტი ერთმანეთში შევურიოთ და ცოტახნით ცეცხლზე დავტოვოთ. გემოვნებით მარილი, წვრილად დაჭრილი ქინძი მოვაყაროთ და ნაღები მოვასხათ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები