ინგრედიენტები: ცომისთვის: ფქვილი – 2 ჩ/ჭ. არაჟანი – 1 ს/კ. მანანის ბურღული – 2 ჩ.კ. სოდა – ¼ ჩ.კ. წყალი – 1,1/4.
სიროფისთვის: შაქარი – 2 ჩ/ჭ. ლიმონის წვენი – 1 ს.კ. წყალი ჩ/ჭ.
მომზადების წესი: ფქვილი, მანანის ბურღული, სოდა, არაჟანი და თბილი წყალი ერთმანეთში შევურიოთ და კარგად ავურიოთ ხელის სათქვეფით. მიღებული მასა 2 საათით გავაჩეროთ, რომ აფუვდეს.
სიროფი მოვამზადოთ: შაქარი, ლიმონის წვენი და წყალი შევურიოთ ერთმანეთს. დავდგათ საშუალო ცეცხლზე და 5 წუთი ვადუღოთ. ცომი საკონდიტრო შპრიცში გადავიტანოთ და ადუღებულ ზეთში სპირალისებურად ჩავასხათ. ორივე მხრიდან შევწვათ, სანამ ოქროსფერი არ გახდება. შემდეგ სათითაოდ 15 წამით სიროფში ამოვავლოთ. ბოლოს ლანგარზე გადავიტანოთ გასაშრობად.