აკროშკა

 

ინგრედიენტები:
კარტოფილი – 2 ცალი,
ლორი – 400 გრ,
ბოლოკი – 6 ცალი,
კვერცხი – 3 ცალი,
კიტრი – 2 ცალი,
კეფირი – 1 ლიტრი,
კამა, ქინძი, მარილი.

მომზადების წესი: კარტოფილი და კვერცხი მოვხარშოთ. გავაციოთ და კუბიკებად დავჭრათ. ლორი და კიტრიც კუბიკებად დავჭრათ. ბოლოკი – თხლად. მწვანილები წვრილად.

ყველა ინგრედიენტი თასში მოვათავსოთ. კეფირი მოვასხათ და კარგად ავურიოთ. ბოლოს მარილი და მწვალი მოვაყაროთ. აკროშკა მაცივარში მოვათავსოთ. იმ შემთხვევაში, თუ გსურთ თხელი წვნიანი, კეფირი წყალში გახსენით.

კომენტარები

სხვა სიახლეები