ინგრედიენტები:
ჭარხალი – 300 გრ.
ნიორი – 3 კბილი,
მწვანე ხახვი,
წიწაკა ჩილი – ½.
ძმარი – 5 ს/კ.
ზეთი – 3 ს/კ.
მარილი, ქინძი, ნიგოზი.
მომზადების წესი: ჭარხალი მოვხარშოთ და საშუალო ნაჭრებად დავჭრათ. ხახვი მრგვალად დავჭარათ, ნიორი დავჭყლიტოთ, თასში მოვათავსოთ, შემდეგ ძმარი და ზეთი მოვასხათ. მარილი მოვაყაროთ და კარგად მოვურიოთ. მიღებული მასა ჭარხალს მოვასხათ. ბოლოს წვრილად დაჭრილი ქინძითა და ნიგოზით მოვრთოთ.
სხვა სიახლეები