ყაბაყი ყველითა და სტაფილოთი

ინგრედიენტები:
ყაბაყი – 2 ცალი,
ყველი – 200 გრ,
სტაფილო – 2 ცალი,
ნიორი – 2 კბილი,
მაიონეზი – 60 გ,
ზეითუნის ზეთი – 2 სადილის კოვზი.

მომზადების წესი: ყაბაყი მრგვალად დავჭრათ და ზეთში ორივე მხრიდან შევწვათ. მსხვილ სახეხზე ყველი გავხეხოთ, 2 სადილის კოვზი მაიონეზი და 1კბილი ნიორი დავუმატოთ. შემდეგ წვრილ სახეხზე ყველი გავხეხოთ და 2 სადილის კოვზი მაოინეზი და 1კბილი ნიორი შევურიოთ. ყაბაყზე ჯერ ყველის, შემდეგ სტაფილოს მასა მოვათავსოთ

კომენტარები

სხვა სიახლეები