ფარშირებული ფორთოხალი ქათმის ფილეთი

ინგრედიენტები: ფორთოხალი – 3 -4 ცალი, ქათმის ფილე – 300 გრ, კიტრი – 200 გრ, მარილი, მაიონეზი, ბროწეული – გასაფირმებლად.

მომზადების წესი: ქათმის ფილე მოვხარშოთ და წვრილად დავჭრათ. ფორთოხალი შუაზე გავჭრათ, რბილობი ამოვაცალოთ და საშუალო ნაჭრებად დავჭრათ. კიტრი კი – კუბიკებად. თასში ქათმის ფილე, კიტრი და ფორთოხალი ჩავყაროთ. მაიონეზი მოვასხათ, მარილი მოვაყაროთ და კარგად ავურიოთ. მიღებული სალათა ფორთოხალში მოვათავსოთ. ბოლოს ბროწეულით მოვრთოთ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები