ინგრედიენტები: პომიდორი – 5 ცალი; ტომატ-პასტა – 500 გრ; წითელი ბულგარული -1 ცალი; ნაღები – 100 გრ; 20%-იანი ფქვილი; 1 ს/კ არაჟანი- 2 ს/კ; ხახვი – 1 ცალი. მარილი, პილპილი, ცხიმი.
მომზადების წესი: პომიდორი ბულგარულთან ერთად გავატაროთ, ხახვი მოვთუშოთ, კარაქისგან და ფქვილისგან შევქმნათ მასა, ხახვს შევურიოთ, გატარებული პომიდორი და ბულგარული დავუმატოთ და წიწაკა მოვაყაროთ. ბოლოს ნაღები დავამატოთ და წამოვადუღოთ. კრემ-სუპს დაუმატეთ არაჟანი და მოახეხეთ ყველი.