ინგრედიენტები: ტოსტის პური, კვერცხის ცილა – 2 ცალი, პამიდორი, ისპანახის ფოთლები, მდოგვი, მდნარი ყველის ფირფიტები, კარაქი -2 ჩ/კ.
მომზადების წესი: კვერცხის ცილა მარილთან და პილპილთან ერთად კარგად ავთქვიფოთ და მხოლოდ 1 წუთის განმავლობაში შევწვათ. შემდეგ პურის ნაჭრებს კარაქი და მდოგვი წავუსვათ, შემწვარი კვერცხი, პომიდვრის ნაჭრები, ყველი და ისპანახის ფოთლები დავადოთ. სენდვიჩი შევათბოთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში, სანამ ყველი ოდნავ არ გადნება.
სხვა სიახლეები