ინგრედიენტები:
ბეკონი – 10 გრ,
თეთრი პური – 1/2 ცალი,
ყველი – 20 გრ,
პამიდორი – 1 ცალი,
მაიონეზი – 1 ს/კ,
ზეთი – 10 გრ,
კვერცხი – 1 ცალი,
სალათის ფურცელი – 3 ცალი.
მომზადების წესი: ბეკონის ნაჭრები შევწვათ. პურის ერთ ნაჭერს მაიონეზი წავუსვათ, მეორეზე კი ყველი, დაჭრილი პამიდორი, ბეკონი და სალათის ფურცელი დავადოთ. ტაფაზე კვერცხის გული შევწვათ და სალათის ფურცელზე დავდოთ. ბოლოს კი თავზე პურის მეორე ნაჭერი დავახუროთ.