ჩვეულებრივ ბანანს ადამიანთა უმეტესობა მხოლოდ მაშინ მიირთმევს, როდესაც ის ახალია. მაგრამ საკმარისია მას შავი ლაქები გაუჩნდეს, მას ან ბლენდერში, ან ნაგვის ყუთში აგდებენ. თუმცა ეს კაცი გამოსავალს გვთავაზობს. ამისთვის ის ლაქებიან ბანანს იღებს, მას ცელოფანის პარკში დებს, შიგნით ყრის ბრინჯს, უშვებს პარკიდან ჰაერს და სპეციალური ჩასაკეტით ხურავს. ერთი საათი შემდეგ იღებს ბანანს, მას ფენის ცივი ჰაერით აშრობს და ბანანი ისევ პირვანდელ სახესა და ფერს იღებს.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ttjhOZjL59w[/youtube]