ინგრედიენტები:
ლიმონის წვენი – 3 საშუალო ზომის ჭიქა;
შაქარი – 2 საშუალო ზომის ჭიქა;
ჟოლო/ჟოლოს სიროფი – 200 გრ.;
ყინულის კუბები.
მომზადების წესი: გაწურული ლიმონის წვენი ჭურჭელში ჩავასხათ. 3 ჭიქა წყლისა და შაქრის ნარევისგან სიროფი მოვამზადოთ და შევურიოთ ლიმონის წვენს. სიტკბო გემოვნების მიხედვით გავანეიტრალოთ წყლით. სულ ბოლოს ჩავყაროთ ცოცხალი ჟოლო ან ჟოლოს სიროფი.
სხვა სიახლეები