ინგრედიენტები:
პიცის ცომი,
პომიდვრის წვენი – 1 ჭიქა,
ძეხვი პეპერონი – 30 ცალი,
გახეხილი პარმეზანი – 1|4 ჭიქა,
გახეხილი მოცარელა – 400 გრ.
მომზადების წესი: ღუმელი 200 გრადუსზე გავაცხელოთ. გამოსაცხობ ფორმას ზეთი წავუსვათ და პიცის ცომი გადავანაწილოთ. ცომს პომიდვრის წვენი წავუსვათ და გახეხილი პარმეზანი მოვაყაროთ. შემდეგ ძეხვი პეპერონი დავალაგოთ და გახეხილი მოცარელა მოვაყაროთ. პიცა ღუმელში 12-15 წუთით მოვათავსოთ.
სხვა სიახლეები