ინგრედიენტები:
მანგო -2ცალი;
შაქარი -1 სადილის კოვზი ;
ლაიმის ცედრა – ½ ჩაის კოვზი ;
ლაიმის წვენი- 1 სადის კოვზი;
ყველი მასკარპონე – 1,2 ჭიქა.
მომზადების წესი:
მანგოს კანი მოვაცილოთ, დავჭრათ კუბებად და თასში მოვათავსოთ. დავუმატოთ შაქარი, ლაიმის წვენი და ცედრა . კარგად ავურიოთ ერთმანეთში და 20 წუთით დავტოვოთ.
ცალკე თასში ყველი მასკარპონე მიქსერით ავთქვიფოთ და მიღებული მასა ჭიქებში მოვათავსოთ. ბოლოს მანგოთი მოვრთოთ.