ინგრედიენტები: მაკარონი – 300 გრ; ბროკოლი – 400 გრ; ბულაგრული წიწაკა – 350 გრ; ყველი – 150 გრ; ხახვი – 150 გრ; ზეთი, მარილი, წიწაკა.
მომზადების წესი: ხახვი და ბულგარული სირგძეზე დავჭრათ და მოვთუშოთ, დავუმატოთ ბროკოლი, ჩავსხათ წყალი, ქვაბს სახურავი დავაფაროთ და დაახლოებით 10 წუთი ვთუშოთ.
ცალკე ქვაბში მაკარონი მოვხარშოთ. ყველი კი წვრილ სახეხზე გავხეხოთ. თეფშზე უკვე მზა მაკარონი დავდოთ, ზემოდან ბოსტნეული დავალაგოთ და სულ ბოლოს გახეხილი ყველი მოვაყაროთ.
Prev Post
სხვა სიახლეები