ინგრედიენტები:
ნებისმიერი ჯიშის ლობიო – 1.5 ჭიქა,
მჟავე კიტრი -1 ც,
ვაშლი – 1 ც,
ხახვი – 1 თავი,
კვერცხი – 1 ც,
არაჟანი -200 გ,
მდოგვი -1 ჩ.კ პილპილი, ოხრახუში.
მომზადების წესი: მოხარშულ ლობიოს წვრილად დაჭრილი მჟავე კიტრი და გათლილი ვაშლი დავუმატოთ. შემდეგ – რგოლებად დაჭრილი ხახვი და მაგრად მოხარშული კვერცხი. არაჟანში1 ჩ.კ. მდოგვი ავურიოთ, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში და პილპილი მოვაყაროთ და კარგად ავურიოთ.