ინგრედიენტები: ლაიმი – 3 ცალი, შაქარი – 0,3 ჭიქა, შესქელებული რძე – 3 ა/კ, წყალი – 5 ჭიქა.
მომზადების წესი: ლაიმი 4 ნაწილად გავყოთ და ბლენდერში ჩავდოთ. შემდეგ წყალი.შაქარი და შესქელებული რძე დავუმატოთ და კარგად ავთქვიფოთ.
ინგრედიენტები: ლაიმი – 3 ცალი, შაქარი – 0,3 ჭიქა, შესქელებული რძე – 3 ა/კ, წყალი – 5 ჭიქა.
მომზადების წესი: ლაიმი 4 ნაწილად გავყოთ და ბლენდერში ჩავდოთ. შემდეგ წყალი.შაქარი და შესქელებული რძე დავუმატოთ და კარგად ავთქვიფოთ.