ინგრედიენტები: ბურბონი – 50 მლ; ლიმონის წვენი – 25 მლ; შაქრის სიროფი – 10 მლ; ბიტერი – 2 მლ; წითელი მშრალი ღვინო – 25 მლ; ლიმონის ცედრა და ყინული – გემოვნებით; პიტნა – გასაფორმებლად.
მომზადების წესი: შეიქერში ბურბონი, შაქრის სიროფი, ბიტერი და ლიმონის წვენი ჩავასხათ და კარგად შევანჯღრიოთ. შემდეგ ჩავასხათ ჭიქაში, დავუმატოთ ყინულები და ღვინო, ბოლოს კი პიტნითა და ლიმონის ცედრით მოვრთოთ.
სხვა სიახლეები