გერმანული ბლინები

ინგრედიენტები: 6 კვერცხი, 1 ჭიქა რძე, 1 ჭიქა ფქვილი, ½ სუფრის კოვზი მარილი, 3 სუფრის კოვზი კარაქი.
მომზადების წესი: დიდ თასში, მიქსერით ავთქვიფოთ კვერცხი, ფქვილი, რძე და მარილი, ნაზი და ჰაეროვანი მასის მიღებამდე. კარაქი გავადნოთ და გამოსაცხობ ფორმას წავუსვათ. ღუმელი 200 გრადუსზე გავაცხელოთ და ბლინი 20 წუთი ვაცხოთ. ბოლოს, სურვილისამებრ, ხილით მოვრთოთ და შაქრის პუდრა მოვაყაროთ.

კომენტარები

სხვა სიახლეები