ინგრედიენტები:
პომიდორი – 500 გრ,
კიტრი – 500 გრ,
ყველი ფეტა ან ბრინზა – 400 გრ,
უკურკო ზეთისხილი – 1 ქილა,
ხახვი – 2 თავი,
ზეითუნის ზეთი – გემოვნებით,
მარილი – გემოვნებით,
პილპილი – გემოვნებით,
რეჰანი – გემოვნებით,
სალათის ფურცელი – 5 ცალი.
მომზადების წესი: პომიდორი და კიტრი გარეცხეთ, შემდეგ დაჭერით. ყველი კუბიკებად, ხახვი და ზეთისხილი მრგვალად დაჭერით. თეფშზე სალათის ფურცლები დააფინეთ და ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ. ბოლოს კი ზეითუნის ზეთი მოასხით და წვრილად დაჭრილი რეჰანი მოაყარეთ.
სხვა სიახლეები