ხაჭოს პეროგი ალუბლით

712
SHARE

ინგრედიენტები:
ხაჭო – 600 გ.
შესქელებული რძე – 400 გ.
კვერცხი – 3 ცალი,
ალუბლის მურაბა ან ჯემი – გემოვნებით.
მომზადების წესი: გამოსაცხობ ფორმას კარაქი წავუსვათ და ღუმელი 160 გრადუსამდე გავაცხელოთ. კვერცხი ავთქვიფოთ მწიკვ მარილთან ერთად, შედედებული რძე და ხაჭო დავუმატოთ, ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე ვთქვიფოთ.
მიღებული მასა ფორმაში მოვათავსოთ. ღემელში 40-45 წუთით შევდგათ.
დაველოდოთ გაციებას და ალუბლის მურაბა ან ჯემი წავუსვათ.

FB კომენტარები

კომენტარი