სტეიკ-სალათის რეცეპტი რესტორან „ვაინშტეფანისგან“

188
SHARE


შემადგენლობა:

სალათის ფოთლები – 130 გრ;
სირლოინი 200 გრ;
ბულგარული წითელი 75გრ;
ბულგარული მწვანე 75გრ;
სტაფილო 60 გრ;
პომიდორი ,,ჩერი“ 40გრ;
სოუსი: კვერცხის გული 1ცალი;
ლიმნის წვენი 25 გრ;
ვორჩესტერი 3 გრ;
სოიოს სოუსი 2გრ;
ყურძნის ზეთი 13გრ;
მდოგვი 1გრ;
თხილის ზეთი 3გრ;
ზეითუნის ზეთი 20გრ;
პარმეზანი 4 გრ;
დორბლიუ 13 გრ;

 მომზადების წესი:

ეს ყველაფერი ავთქვოფოთ ბლენდერში, რომ მივიღოთ სოუსი.

სირლონი, ბულგარული წიწაკა და სტაფილო დავჭრათ გრძლად და პომოდორ „ჩერისთან“ ერთად გრილზე შევწვათ. სალათის ფოთლებს მოვასხათ მომზადებული სუსი  და ავურიოთ. გადმოვიღოთ თეფშზე, ზემოდან შემოვალაგოთ შემწვარი ბოსტნეული და ხორცი.

რესტორანივაინშტეფანი“ – ალ.ყაზბეგის 27

 

 

FB კომენტარები

კომენტარი