ვანილის ნაყინი ჟოლოთი

259
SHARE

ინგრედიენტები: არაქისის კარაქი – 3/4 ჭ. შაქარი – 2/3 ჭ. რძე – 2 ჭ. ნაღები – 1ჭ. ვანილის ექსტრაქტი – 1 ჩ.კ. ჟოლო – 100 გრ.
მომზადების წესი: რძე და ნაღები ერთმანეთს შეურიეთ, მიღებული ნარევი ორ ჯამში თანაბრად გადაანაწილეთ. პირველ ჯამს არაქისის კარაქი და შაქარი დაუმატეთ და კარგად ათქვიფეთ. მეორე ჯამს ვანილის ექსტრაქტი დაუმატეთ და ასევე კარგად ათქვიფეთ. ორივე ნარევი საყინულეში რამდენიმე წუთით შედგით, შემდეგ ერთმანეთს შეურიეთ და გაყინეთ. ბოლოს ჟოლო მოაყარეთ.

FB კომენტარები

კომენტარი